Αρχική Σελίδα Νέα

Προσοχή μπαταριών πρωτοπόρων και μέθοδος συντήρησης

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας βαθιά κύκλου μολύβδου οξέος μπαταρίας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βαθιά κύκλου μολύβδου οξέος μπαταρίας για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πρωτοπόρος κάνει πάντα επαγγελματικές επιχειρήσεις VRLA με την επιχείρησή μας, ο ίδιος θα είναι πολύ ευτυχής να σας εισαγάγει για τις μπαταρίες πρωτοπόρων!

—— Σαντιάγο Vidal

Είναι η μεγάλη ευχαρίστησή μας να κοινοποιήσουμε σε όλους τους φίλους τον πρωτοπόρο, δεδομένου ότι έχουμε συνεργαστεί με τους για μετά από 9 έτη, ποιότητα και αποτελεσματικός είναι η αλήθεια!

—— Sergei Milyoshin

Πώς είναι ο πρωτοπόρος μπαταρία; θα επιθυμούσαμε να πούμε, ο πρωτοπόρος είναι ο καλύτερος προμηθευτής που είχαμε ήδη στη βάση δεδομένων μας! γιατί να μην προσπαθήσει; δεν θα σας άφηνε κάτω.

—— Daniela Lange

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Προσοχή μπαταριών πρωτοπόρων και μέθοδος συντήρησης

Προσοχή μπαταριών πρωτοπόρων και μέθοδος συντήρησης

Προσοχή και συντήρηση μπαταριών.

Η ικανότητα μιας μπαταρίας SLA είναι το ποσό ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να ληφθεί από ένα πλήρως φορτισμένο κύτταρο. Η ικανότητα εκφράζεται στις ώρες αμπέρ. Η ικανότητα εξαρτάται από το ρεύμα απαλλαγής, τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της απαλλαγής, την κομμένη τελικό τάση και τη γενική ιστορία μπαταριών (θερμοκρασία αποθήκευσης, δαπάνη, συντήρηση, κ.λπ.).

Αποτελέσματα αποθήκευσης και θερμοκρασίας.

Όποτε είναι δυνατόν, αποθηκεύστε τις μπαταρίες σε μια καθαρή, δροσερή και ξηρά θέση έτσι ώστε δεν επηρεάζεται από τις πηγές ακτινοβόλου θερμότητας όπως η ηλιοφάνεια, οι μονάδες θέρμανσης, τα θερμαντικά σώματα ή οι σωλήνες ατμού. Η συνιστώμενα θερμοκρασία αποθήκευσης και τα επίπεδα υγρασίας είναι οι ακόλουθες:
Θερμοκρασία αποθήκευσης μεταξύ 32 και 104 βαθμών Fahrenheit (0 40C).
Η υγρασία αποθήκευσης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη.
Η αποθήκευση μπαταριών πρέπει να αποφευχθεί όπου οι θερμοκρασίες μπορούν να υπερβούν 104F.

Τα όρια θερμοκρασίας για τις μπαταρίες SLA σε λειτουργία είναι τα ακόλουθα:
Χρέωση: 5F 122F (- 15C 50C).
Απαλλαγή: -4F 140F (- 20 60C).

Η ιδανική λειτουργούσα θερμοκρασία για τις μπαταρίες SLA είναι περίπου 68F 77F (20C 25C). Η λειτουργία στις θερμοκρασίες κάτω από -4F θα μπορούσε να οδηγήσει στη φυσική ζημία. Όταν λειτουργών και χρεώνοντας στις θερμοκρασίες επάνω από 140F οδηγεί στην επιταχυνόμενη ξήρανση του ηλεκτρολύτη. Θερμικός
ο δραπέτης και η αυστηρή διόγκωση μπορούν να εμφανιστούν. Θυμηθείτε ότι οι ακραίες θερμοκρασίες κονταίνουν τη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Ζωή του προϊόντος στο ράφι και τοπ χρέωση.

Λόγω των χημικών συστατικών των μπαταριών SLA, μια αντίδραση πραγματοποιείται αποκαλούμενη στην αποθήκευση μόνη απαλλαγή, η οποία είναι ένας αργός αγωγός μιας ικανότητας μπαταριών και αναφέρεται μερικές φορές ως ζωή του προϊόντος στο ράφι. Στις θερμοκρασίες δωματίου, το μόνο ποσοστό απαλλαγής είναι περίπου 3% της εκτιμημένης ικανότητας το μήνα. Αυτό το χαμηλό μόνο ποσοστό απαλλαγής και τα άριστα χαρακτηριστικά φόρτισης μπαταριών επιτρέπουν την αποθήκευση μέχρι και ένα έτος χωρίς απώλεια αποδοτικότητας ή απόδοσης.

Οι μπαταρίες SLA απαιτούν μια τοπ δαπάνη με ένα δεδομένο χρονικό πλαίσιο αποθηκεμένος. Η τοπ δαπάνη ξαναγεμίζει την ικανότητα που χάθηκε στην μπαταρία ενώ στην αποθήκευση. Μετά από τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, όλες οι μπαταρίες παραδίδουν λιγότερο από την εκτιμημένη ικανότητα. Η πλήρη απόδοση θα ληφθεί μέσω αρκετών τους κύκλους απαλλαγής/δαπανών. Για τη μακρύτερη ζωή, οι μπαταρίες πρέπει να φορτιστούν πλήρως πρίν πηγαίνουν στην αποθήκευση. Οι συνοπτικές περίοδοι υψηλών θερμοκρασιών (μερικές ημέρες) δεν θα έχουν καμία επίδραση στους χρόνους αποθήκευσης.
Εντούτοις, οι περίοδοι ενός μήνα ή περισσότεροι στις θερμοκρασίες υψηλότερες από 78F θα απαιτήσουν μια αύξηση στη συχνότητα της τοπ χρέωσης.


συνιστώμενα τοπ διαστήματα χρέωσης:
Θερμοκρασίες αποθήκευσης: 32 το Φ ή χαμηλώνει 32 Φ σε 78 Φ 78 Φ σε 104 Φ
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 12 μήνες 6 μήνες 3 μήνες

Τοπ συστάσεις φόρτισης για τις μπαταρίες SLA.

Είναι σημαντικό να φορτιστούν οι μπαταρίες SLA με έναν καλά αντιστοιχημένο φορτιστή. Επειδή η ικανότητα ή η ζωή των μπαταριών επηρεάζεται από τις περιβαλλοντικές θερμοκρασίες, την τάση φόρτισης και άλλες παραμέτρους, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί ένας φορτιστής που αντιστοιχείται την μπαταρία και την αίτησή του.

Συστάσεις χρέωσης.

Συνιστάται η τάση δαπανών να ρυθμίζεται για να αντισταθμίσει τη θερμοκρασία μπαταριών. Αυτό μπορεί να γίνει με την ανίχνευση της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας κοντά στην μπαταρία αντί της πραγματικής μπαταρίας. Οι λόγοι για την αποζημίωση θερμοκρασίας της τάσης χρέωσης είναι:
Για να αποτρέψει το θερμικό δραπέτη των μπαταριών όταν χρησιμοποιούνται στους υψηλής θερμοκρασίας όρους.
Ικανοποιητική φόρτιση όταν χρησιμοποιούνται οι μπαταρίες στους όρους χαμηλής θερμοκρασίας.

Η αποζημίωση θερμοκρασίας της τάσης χρέωσης μπορεί να παρατείνει
μικρός αριθμός ή ζωή ή μπαταρίες επιπλεόντων σωμάτων ως εξής:
Περίπου 5% που συγκρίνεται χωρίς την αποζημίωση 86F (30C).
Περίπου 10% που συγκρίνεται χωρίς την αποζημίωση 95F (35C).
Περίπου 15% που συγκρίνεται χωρίς την αποζημίωση 104F (40C).

Όταν οι μπαταρίες χρησιμοποιούνται στους όρους χαμηλής θερμοκρασίας, η αποζημίωση θερμοκρασίας της τάσης φόρτισης δεν έχει επιπτώσεις στο μικρό αριθμό ή δεν επιπλέει τη ζωή των μπαταριών. Το όφελος έπειτα της αποζημίωσης θερμοκρασίας είναι να κρατηθεί το ρεύμα φόρτισης μικρών αριθμών ή επιπλεόντων σωμάτων σχεδόν το ίδιο πράγμα σόπως θα ήταν 77F (25C), ακόμα κι αν η θερμοκρασία γύρω από τις μπαταρίες ποικίλλει. Εν περιλήψει, οι μπαταρίες πρέπει να φορτιστούν σε:
Μια περιβαλλοντική θερμοκρασία μέσα στη σειρά 32F 104F (0C 40C).
Η αποτελεσματικότερη σειρά χρέωσης είναι 41F 95F (5C 35C).
Οι θερμοκρασίες φόρτισης κατωτέρω 32F (0C) ή πέρα από 104F (40C) δεν συστήνονται, δεδομένου ότι οι μπαταρίες να παραμορφωθούν από τη θερμότητα ή να μην φορτιστούν αρκετές.

Χρόνος μπαρ : 2016-06-01 11:07:10 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Champion Storage Battery Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lee

Τηλ.:: 86-13622349296

Φαξ: 86-755-84718249-366

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)