Πιστοποίηση
Κίνα Champion Storage Battery Company Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Champion Storage Battery Company Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πρωτοπόρος κάνει πάντα επαγγελματικές επιχειρήσεις VRLA με την επιχείρησή μας, ο ίδιος θα είναι πολύ ευτυχής να σας εισαγάγει για τις μπαταρίες πρωτοπόρων!

—— Σαντιάγο Vidal

Είναι η μεγάλη ευχαρίστησή μας να κοινοποιήσουμε σε όλους τους φίλους τον πρωτοπόρο, δεδομένου ότι έχουμε συνεργαστεί με τους για μετά από 9 έτη, ποιότητα και αποτελεσματικός είναι η αλήθεια!

—— Sergei Milyoshin

Πώς είναι ο πρωτοπόρος μπαταρία; θα επιθυμούσαμε να πούμε, ο πρωτοπόρος είναι ο καλύτερος προμηθευτής που είχαμε ήδη στη βάση δεδομένων μας! γιατί να μην προσπαθήσει; δεν θα σας άφηνε κάτω.

—— Daniela Lange

Είμαι Online Chat Now

November 18, 2020
τελευταία εταιρεία περί
1. Ποιες είναι οι ανησυχίες κατά τη χρησιμοποίηση AGM των μπαταριών σε μια παράλληλη ή τμηματική σειρά;

●Μην αναμίξτε τα εμπορικά σήματα, τα πρότυπα και τους κώδικες ημερομηνίας
●Καμία χωριστή απαλλαγή που χρεώνει έπειτα σε μια τμηματική διαμόρφωση.
●Κάτω από την παράλληλη χρήση, πληρώστε τη πολλή προσοχή στις διαφορές στην τάση σε κάθε κύκλωμα.
●Εάν η διαφορά στην τάση σε κάθε κύκλωμα είναι πάρα πολύ υψηλή, όχι να χρεώσει/απαλλαγή όπως παράλληλη.
●Το περιβάλλον όλων των κυκλωμάτων πρέπει να είναι παρόμοιο.

2. Πώς μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση μιας μπαταρίας; 
Οι διαφορετικές εφαρμογές χρήσης θα χρησιμοποιήσουν τις διαφορετικές μεθόδους για την απόδοση μιας μπαταρίας. Χρησιμοποιώντας ένα ποσοστό 20 ώρας ή το ποσοστό 10 ώρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 0.05CA ή 0.1CA για να απαλλάξετε την μπαταρία έως ότου φθάνει η μπαταρία σε μια τελική τάση 10,25 βολτ. Μπορείτε έπειτα να υπολογίσετε τις amp ώρες που βλέπουν εάν η μπαταρία εγκαθιστά τις προδιαγραφές ή όχι. Για ένα ποσοστό 5 λεπτών, όπως το 12V21W, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 21 Watt/την απαλλαγή κυττάρων μέχρης ότου φθάνει η τελική τάση σε μια τελική τάση 9,6 βολτ και μετρά έπειτα το χρόνο απαλλαγής να δει εάν ανταποκρίνεται στις τελικές προδιαγραφές ή όχι.

3. Πώς οι μπαταρίες εκτιμώνται; 
Οι όξινες μπαταρίες μολύβδου εκτιμώνται βασισμένος σε μια ικανότητα που δίνεται σε έναν καθορισμένο χρόνο. Δεν υπάρχει ένας καθορισμένος βιομηχανικά τυποποιημένος για το πώς να εκτιμήσει μια μπαταρία.

4. Πότε θα έπρεπε μια μπαταρία βαθύς-κύκλων να χρησιμοποιηθεί; 
Οι μπαταρίες βαθύς-κύκλων χρησιμοποιούνται όταν χρησιμοποιείται 50% ή περισσότερος της ικανότητας ανά κύκλο. Ο πιό κοινής χρήσης των μπαταριών βαθύς-κύκλων είναι στις εφαρμογές που απαιτούν το βαθύ, επαναλαμβανόμενο αγωγό, όπως τα ισχυρά ακουστικά συστήματα αυτοκινήτων, τις μηχανές ψαρέματος, τα κάρρα γκολφ, τις ηλεκτρικές αναπηρικές καρέκλες, ή τις πηγές ισχύος σπιτιών rv. Η δημόσια ασφάλεια και τα υψηλής απόδοσης οχήματα είναι άλλες εφαρμογές που απαιτούν τα ειδικά χαρακτηριστικά των μπαταριών βαθύς-κύκλων.

5. Πόσο καιρό μπορεί μια μπαταρία να διαρκέσει; 
Η ζωή του σχεδίου υπηρεσιών μιας μπαταρίας ποικίλλει αρκετά με το πώς χρησιμοποιείται, πώς διατηρείται και φορτίζεται, θερμοκρασία, μεταξύ άλλων παραγόντων.

6. Αυτό που καθορίζει τη ζωή μιας μπαταρίας VRLA; 
Η σφραγισμένη όξινη διάρκεια ζωής μπαταρίας μολύβδου καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Αυτοί περιλαμβάνουν τη θερμοκρασία, το βάθος και το ποσοστό απαλλαγής, και τον αριθμό δαπανών και απαλλαγών (αποκαλούμενων κύκλους).

7. Πώς μπορώ να αξιολογήσω την κατάσταση υγείας και δαπανών μιας μπαταρίας; 
Οι στερεότυπες εξετάσεις μπαταριών αποκαλύπτουν τις παρατυπίες στο σύστημα φόρτισης καθώς επίσης και στις μπαταρίες. Η μέθοδος αρχής είναι να εξεταστεί η ηλεκτροχημεία της μπαταρίας μέσω της υδρομετρικής επιθεώρησης ηλεκτρολυτών. Όπως προηγουμένως συζητείται, αυτή η σημαντική εξέταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με τις σφραγισμένες μπαταρίες απορρόφησης ή πηκτωμάτων. Οι αναγνώσεις τάσης απαιτούν μόνο την εμπειρία για να ερμηνεύσουν. Οι υδρομετρικές αναγνώσεις θα αποκαλύψουν τις έγκαιρες προειδοποιήσεις της υπερφόρτωσης ή της πέρα-απαλλαγής προτού να βλαφθούν οι μπαταρίες. Η κράτος--δαπάνη και η αξιοπιστία μιας όξινης μπαταρίας μολύβδου μπορούν καλύτερα να καθοριστούν από τη συγκεκριμένη πυκνότητα του ηλεκτρολύτη που μετριέται άμεσα με ένα κοινό βολβοειδές πυκνόμετρο με ένα επιπλέον σώμα γυαλιού. Δεν συστήνουμε το πυκνόμετρο τύπων επιπλεόντων σωμάτων σφαιρών. Η συγκεκριμένη πυκνότητα είναι μια μονάδα της μέτρησης για τον καθορισμό της περιεκτικότητας σε θειικό οξύ του ηλεκτρολύτη. Η συνιστώμενη πλήρως φορτισμένη συγκεκριμένη πυκνότητα των θαλασσίων μπαταριών είναι 1,255 έως 1,265 που λαμβάνονται σε 80 Γ περισσότερο από .025 που διαδίδεται στις αναγνώσεις μεταξύ των πλήρως φορτισμένων κυττάρων δείχνει ότι η μπαταρία μπορεί να χρειαστεί μια δαπάνη εξίσωσης. Εάν αυτός ο όρος εμμένει, το κύτταρο αποτυγχάνει και η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί. Δεδομένου ότι το νερό έχει μια αξία 1,000, ο ηλεκτρολύτης με μια συγκεκριμένη πυκνότητα 1,260 μέσων αυτό είναι 1,260 φορές βαρύτερος από το καθαρό νερό ενώ το καθαρό συγκεντρωμένο θειικό οξύ έχει μια συγκεκριμένη πυκνότητα 1,835.

 

8. SLA, VLRA, AGM, είναι εκεί μια διαφορά;

SLA (σφραγισμένο οξύ μολύβδου) και VRLA (η βαλβίδα ρύθμισε το οξύ μολύβδου) είναι διαφορετικά αρκτικόλεξα για την ίδια μπαταρία. Αυτός ο τύπος μπαταριών έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Συντήρηση-ελεύθερος, leak-proof, θέση αναίσθητη. Οι μπαταρίες αυτού του είδους έχουν μια βαλβίδα διεξόδων ασφάλειας για να εξαντλήσουν το αέριο σε περίπτωση υπερβολικής εσωτερικής πίεσης ενισχύουν. AGM (απορροφημένο χαλί γυαλιού) αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο τύπο του SLA/VRLA όπου ο ηλεκτρολύτης απορροφάται στους διαχωριστές μεταξύ των πιάτων που αποτελούνται από το σφουγγάρι όπως τα λεπτά χαλιά ίνας υάλου. Οι μπαταρίες SLA διαιρούνται επάνω σε συγκεκριμένα υποσύνολα των μπαταριών.

9. AGM και πηκτωμάτων διαφορά μπαταριών κυττάρων;

Και ο δύο τύπος μπαταριών σφραγίζεται, ρυθμισμένες βαλβίδα μπαταρίες επιτρέποντας σε τους για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση. Η διαφορά βρίσκεται με τον τρόπο που ο ηλεκτρολύτης είναι ακινητοποιημένος. Σε περίπτωση AGM (απορροφημένο χαλί γυαλιού), ο νεώτερος των δύο τεχνολογιών, ο ηλεκτρολύτης απορροφάται από το διαχωριστή ίνας υάλου που ενεργεί όπως ένα σφουγγάρι. Σε μια μπαταρία πήκτωμα-τύπων ο υγρός ηλεκτρολύτης μετατρέπεται σε δικαίωμα πηκτωμάτων αφότου γεμίζουν την μπαταρία. Οι μπαταρίες πηκτωμάτων χρησιμοποιούν έναν διαφορετικό τύπο διαχωριστών που δεν είναι απορροφητικοί. Λόγω του σχεδίου, οι μπαταρίες κυττάρων πηκτωμάτων δεν προσφέρουν την ίδια ικανότητα δύναμης όπως η ίδια φυσική AGM μεγέθους μπαταρία. Παραδείγματος χάριν, μια AGM μπαταρία που είναι 12V 100AH, ενώ, παραδείγματος χάριν, μια μπαταρία κυττάρων πηκτωμάτων στην περίπτωση ίδιου μεγέθους θα εκτιμώταν μόνο σε 84AH.However, το κύτταρο πηκτωμάτων υπερέχει στα αργά ποσοστά απαλλαγής και τις ελαφρώς υψηλότερες λειτουργούσες θερμοκρασίες. Το εσωτερικό σχέδιο είναι ειδάλλως παρόμοιο.

10. Πώς να συνδέσει μια μπαταρία σωρηδόν και τον παράλληλο;

Μπορείτε να συνδέσετε την μπαταρία SLA σας σωρηδόν ή τον παράλληλο. Η σύνδεση των μπαταριών SLA σας σωρηδόν θα παραγάγει μια υψηλότερη τάση. Παραδείγματος χάριν, συνδέοντας δύο

12 οι μπαταρίες βολτ θα σας δώσουν μια παραγωγή 24 Volts.Connecting οι μπαταρίες που σας παράλληλα θα αυξήσουν την ικανότητα (Ah).

11. Πώς φορτίζω την μπαταρία SLA;

Μερικές μηχανές φορτίζουν συστηματικά την μπαταρία SLA, παραδείγματος χάριν μερικά εγχώριος συναγερμός ή εφεδρικά συστήματα. Αυτός σημαίνει, δεν ειναι απαραίτητο να πάρετε την μπαταρία έξω και να την φορτίσετε σε μια προσφορά μπαταριών.

Εάν πρέπει να φορτίσετε την μπαταρία SLA σας με μια προσφορά μπαταριών, η επιλογή του σωστού φορτιστή μπαταριών θα προσκρούσει στη ζωή απόδοσης και υπηρεσιών μιας σφραγισμένης όξινης (SLA) μπαταρίας μολύβδου. Κατά γενικό κανόνα του αντίχειρα κατά επιλογή ενός φορτιστή για SLA το μπαταρία πρόκειται να χρησιμοποιήσει μια που δεν είναι όχι περισσότερος από 20% της εκτίμησης ικανότητας της μπαταρίας (σε ένα 20hr. ποσοστό).

Παράδειγμα  για να φορτίσετε ένα 12 βολτ/την μπαταρία 7.5Ah επιλέξτε έναν φορτιστή με μια μέγιστη παραγωγή δαπανών 1,5 Amps (7,5 X 0,20 = 1,5).12. Τι ο λόγος για την μπαταρία ή άσχημα παραμορφωμένος στο κοχύλι;

Μπορεί να οφείλεται στην ανάρμοστη χρήση της μπαταρίας προτρέπει την μπαταρία για να υπερφορτώσει ή η μπαταρία βγήκε του ελέγχου thermos.13. Γιατί η τάση ανοικτών κυκλωμάτων ή η κυμαινόμενη δαπάνη της μπαταρίας είναι χαμηλότερη από την εκτιμημένη απαίτηση;

Αυτό το πρόβλημα αποκαλούμενο Undercharge (Self-discharge μεγάλος), υπάρχουν τρεις πιθανοί λόγοι. Κατ' αρχάς, το περιβάλλον αποθήκευσης μπαταριών είναι σε υψηλής θερμοκρασίας  Δεύτερον, μακροπρόθεσμη αποθήκευση χωρίς κανονικό ξαναγέμισμα  Τρίτον, η να επιπλεύσει ρύθμιση τάσης είναι χαμηλή και κρατά σε μακροπρόθεσμη χρήση.14. Γιατί το εσωτερικό της μπαταρίας εκπέμπει τις ενοχλώντας μυρωδιές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης ή η τάση ανοικτών κυκλωμάτων ήταν σημαντικά υψηλότερη από την εκτιμημένη απαίτηση μετά από να αποσυνδέσει το σύστημα για περισσότερο από 24 ώρες;

Λόγοι: 1. Το σύστημα χρέωσης είναι εκτός ελέγχου ή θέτοντας λάθος παραμέτρου, να αναγκάσει το ρεύμα χρέωσης για να υπερβεί την αξία κανονισμού και το χρόνο χρέωσης είναι μακρύτερο. 2. Η περιβαλλοντική θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και δεν υπάρχει καμία ρύθμιση αποζημιώσεων θερμοκρασίας για την τάση χρέωσης.15. Έριξα την μπαταρία SLA, τι εγώ κάνω;

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το προστατευτικό εργαλείο πρίν χειρίζεται την μπαταρία για να αποφύγει την έκθεση στο θειικό οξύ. Χρησιμοποιήστε τα γάντια λάστιχου ή νεοπρενίου, τα γυαλιά ασφάλειας, τις ανθεκτικές στα οξέα μπότες, την ποδιά και τον ιματισμό. Εξουδετερώστε οποιαδήποτε ηλεκτρολύτη ή εκτεθειμένα μέρη μπαταριών με τη σόδα ή το διττανθρακικό άλας νατρίου μέχρι να αφρίσει τις στάσεις. Τοποθετήστε τη σπασμένη μπαταρία σε μια βαριά πλαστική τσάντα μετρητών ή άλλο μη μεταλλικό εμπορευματοκιβώτιο. Ανακυκλώστε την μπαταρία αμέσως. Μην αποθηκεύστε τις παλαιές όξινες μπαταρίες μολύβδου, ειδικά όξινες μπαταρίες μολύβδου με μια σπασμένη περίπτωση.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Champion Storage Battery Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lee

Τηλ.:: 86-13622349296

Φαξ: 86-755-84718249-366

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)